Как да изпратиш казус?

Директна консултация

Искане за оферта

Плащаш 29 лв. и получаваш консултация от адвокат до 24 часа. Сумата ще се приспадне от следваща работа по казуса. Казусът ще се разгледа от наш казус мениджър в рамките на 2 дни. Ще получиш оферта по имейл. Цените започват от 50 лв.
Поръчай консултация Поискай оферта
КАК СТАВА?

И в двата варианта твоят казус ще достигне до нас. Платените консултации гарантират обслужване с приоритет и връзка с адвокат.

Директна консутлация

 1. Правиш плащане.
 2. Изпращаш своя казус.
 3. Намираме най-добрият адвокат.
 4. Адвокатът се свързва с теб до 24 часа.
 5. Получаваш консултация по телефон.

Искане за оферта

 1. Изпращаш своя казус.
 2. Разглеждаме казуса до 2 дни.
 3. Получаваш оферта по казуса си.
 4. Плащаш цена за правна услуга.
 5. Започваш работа с адвокат.
КОЙ ВАРИАНТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕБ?
 • Нуждаеш се от бързо съдействие.
 • Нужна е консултация, за да се прецени най-подходящата правна услуга.
 • Трябва ти само правен съвет.
 • Не си сигурен дали искаш адвокатски услуги и искаш да получиш оферта.
 • Не е необходимо бързо съдействие по казуса

Как се плаща?

Плащането става през системата на epay.bg – с дебитна/кредитна карта, в брой на каса на ИзиПей, от микросметка в epay.bg, или чрез превод по банкова сметка.

Как ще се свърже адвокат с мен?

Адвокатът ще опита да се свърже с теб по телефон. Ако не успее, ще изпрати имейл.

Какво включва консултацията?

Адвокатът ще се запознае с казуса ти и ще отговори на въпросите ти в рамките на 30 минути. В рамките на разговора с адвоката можеш да договориш и други услуги.

Как ще получа оферта?

Ще получиш оферта на своя имейл адрес или директно от адвокат по телефон.

Мога ли да получа безплатна услуга?

Не можем да задължим адвокат да работи без заплащане. Някои адвокат биха работили pro-bono, но това се случва в много малка част от казусите.

С кой адвокат ще работя?

И при двата варианта ще работиш с адвокат от Адвокатско дружество “Пенчев и Ко”. Ние ще изберем за твоя казус най-подходящия специалист.

Как работим?

Ние сме адвокатско дружество, което гради мрежа от асоциирани адвокати, внедрява съвременни технологии в работните си процеси с цел оптимизация и предоставяне на съвременно и сигурно правно обслужване за бизнеса и гражданите. С нас правните проблеми се решават лесно.

Правиш запитване

Онлайн системата ни те интервюра за твоя проблем. Казус мениджър от екипа приема казуса и ако се налага влиза във връзка с теб за доуточняване на ситуацията.
 
 

Записваме консултация

Всички казуси минават през първоначална консултация с адвокат. Тази консултация може да бъде в Кантората на адвоката, по телефон, чрез видео връзка или дори по имейл. Както ти е удобно! Ако казусът не може да бъде решен в рамките на тази консултация – получаваш правна стратегия за решаване на проблема. Това включва информация за адвокатски хонорар, държавни и други такси, срокове и шансове за успех.
 
 

Правна сигурност и спокойствие

Екипът ни от адвокати и казус мениджъри работи за това да имаш най-доброто правно решение. Имаме експертиза във всички области на правото. Адвокатската ни мрежа покрива всички големи градове в страната.

Често задавани въпроси

Кой управлява този сайт?

Това е уеб сайтът на адвокатско дружество “Пенчев и Ко”, вписано под номер 2100000423 в Регистъра на адвокатските дружества.

Какви услуги се предлагат? Какви правни проблеми решавате?

Съдействаме във всички области на правото. Адвокатско дружество “Пенчев и Ко” предлага правни услуги съобразно Закона за адвокатурата – правни консултации, изготвяне на документи, процесуално представителство. Услугите се предоставят от асоциирани към дружеството адвокати, покриващи цялата територия на страната и специализиращи в различни области на правото.

Консултациите безплатни ли са?

Работата по всеки казус започва с плащане на депозит от твоя страна и консултация от адвокат. В зависимост от сложността на казуса се депозитът за консултация е в размер на 30, 50 или 80 лв. Ако работата по казуса продължи, тази сума след това се приспада от крайната сметка. Това прави първоначалната консултация безплатна. Във всички останали случаи платеният депозит се използва за консултацията.

Каква информация ще получа на първа консултация? Какво да очаквам?

Ако се нуждаеш единствено от правна информация по своя казус, а не от други правни услуги, то първоначалната консултация ще отговори на всички твои въпроси по същество. Ако пък казусът ти изисква услуги, различни от консултантските, например водене на дело или изготвяне на договор, то консултацията ще има информативен характер за теб. Адвокатът ще разтълкува за теб правната ситуация и ще те запознае с възможните действия, с които да бъде защитен твоят интерес.

На какви цени работите?

Цената на всяка правна услуга се определя в зависимост от сложността на казуса и интереса на клиента. За всеки конкретен казус се прави индивидуална оферта, която зависи от сложността на казуса, експертизата на адвоката и интереса на потребителя.

Преди първоначалната консултация всеки клиент получава информация за сумите, които трябва да заплати за адвокатски хонорар, държавни и други такси (ако има такива). Повече информация за цените ни можете да намерите в секция цени.

Кога и как се плаща - в началото или при свършена работа?

Преди започване на работата заплащаш депозит (виж по-горе), който гарантира получаването на първоначална правна консултация. Преди заплащането на депозита ще имаш ориентировъчна оферта от адвокат с цени на правни услуги и други разходи, ако има такива. Тази оферта подлежи на конкретизиране в рамките на първоначалната консултация. Възможно е да бъдат уговорени различни способи за плащане, включително разсрочено плащане или плащане при свършена работа.

Как се прави запитване?

Необходимо е да ни споделиш казуса си накратко чрез специална уеб форма на този линк.

Как да се свържа с адвокат?

Може да се запознаеш с всички наши адвокати тук.

Или да пуснеш запитване чрез формата ни за контакти и ние да назначим най-подходящия за случая адвокат.

Къде мога да науча повече за адвокатите?

Всеки адвокат има представяне в профила си – просто кликни на избран от теб адвокат. Ако имаш допълнителни въпроси за адвоката – може да ги зададеш като се свържеш с него.

Мога ли да се свържа с адвокат преди да го наема?

Разбира се. Използвай бутона за връзка с адвоката в профила му.

Мога ли да сменя адвоката си, ако не съм доволен?

Разбира се. Само се свържи със своя казус мениджър.

Как работите с клиенти? Само онлайн ли работите? Къде мога да се видя с адвокат?

Правим консултации в приемната на адвокат, в офиса на клиент, по телефон, видео връзка или имейл – както е удобно за клиента.

Къде са офисите ви? Къде се намирате?

Имаме приемни на адвокати в големите български градове и продължаваме да отваряме нови. Може да видиш актуален списък.

Как мога да се свържа по телефона с кантората?

Всеки наш клиент получава телефонен номер на назначения му адвокат. За контакти с нас извън правни услуги, може да ни пишеш на office@kantorata.net