Помагаме на клиенти като теб

Виж какво казват за нас стотици клиенти, на които съдействахме правно:

“Допитах се за правен съвет до адв. Дахабре по отношение отварянето на фирма и доказването на допълнителни доходи, както и кой би бил най-удачния за мен вариант. Получих лесно обяснение с няколко варианта, които отговарят най-много на нуждите ми. Комуникацията протече леко и бързо, без излишни и объркващи обяснения от нейна страна, така че да не изляза от дискусията още по-объркана. Препоръчам с две ръце!”

– Поля Вълчева

“Всеотдаен професионалист! Направи всичко възможно, за да реши проблема ми, който възприе като свой. Препоръчвам!”

– Йордана Николова

“Много отдадена на работата млада дама. Имах нужда от консултация как да процедирам при възникнал проблем с договорни отношения. Съветите й ми помогнаха! Препоръчвам услуги й!”

– Иван Тодоров

“Адв. Тодорова беше изключително отзивчива и подготвена да отговори на всеки въпрос. С удоволствие давам отлична оценка за консултацията.”

– Ивелина Кавалова

“Адвокат Тодорова беше много добре подготвена за моят случай, говорихме доста време и ми се изясни всичко от което имах нужда!”

– Светослав Стетфанов

“Благодаря на адв. Тодорова за изчерпателната информация и съвети. Ако имам нужда от допълнителна информация по повод на този казус ще се свържа с Вас.”

– Елена Лалева

“Благодаря на Вашия адвокат! Очаквам същото професионално отношение и при бъдещи общи задачки.”

– Елена Благова

“Доволни сме от адвокат Тодорова и отговори на всички наши въпроси. Бихме ползвали отново вашите услуги както и го правим до момента.”

– Анелия Христова

“Доволни сме от точността, подготвеността по казуса и от отделеното време за консултация. Благодарим на адв. Тодорова, а също и сме доволни от цялостното обслужване. Ще разчитаме и в бъдеще на вашата компетентност.”

– Фросина Георгиева

“Доста професионално отношение. Приятно е да се работи с човек като адв. Силвия Тодорова.”

– Йоан Маринов

“Здравейте, много съм доволен от консултацията, която получих от адв. Силвия Тодорова.

Тя беше много изчерпателна и ми обясни всичко, което беше необхдимо по моят казус на разбираем за мен език.

Много благодаря за професионализма Ви. Със сигурност ако имам нужда от други подобни услуги ще се обърна към Вас а и бих Ви препоръчал на всеки, който има нужда от такъв тип услуги и консултации.”

– Владислав Василев

“Здравейте,

Адв. Силвия Тодорова се отнесе много професионално към казуса, който поставих.

Разясни подробно положителните и негативните последици и ситуацията, каквато е в момента, така че да разбера как е най- добре да се постъпи в момента.

Благодаря и поздрави,
Стелияна Отравова”

– Стелияна Отравова

“Здравейте, обърнах се към вас за разяснение относно определен казус. С мен се свърза адвокат Силвия Тодорова и съм много доволна от разговора си с нея. Адвокат Тодорова беше изчерпателна с отговорите си и добре ми разясни всички страни ,относно моето запитване. Благодаря й за помоща. Бих се възползвала от услугите ви и за в бъдеще. Страхотно е, че има такъв начин за първоначално консултиране по телефона и човек има възможност да прецени и реши по какъв начин да действа за дадена ситуация или проблем.

Успех на екипа от Адвокатско дружество “Пенчев и Ко” .”

– Иванка

“Изключително компетентна дама, която ми обясно абсолютно всичко, от което имах нужда в огромни детайли, за да е сигурна че съм разбрала това, което ми казва. Много съм впечатлена! Определено разговорът и консултацията с нея надхвърли очакванията ми и ми беше много полезен! Благодаря!”

– Людмила

“Изключително компетентна консултация. Отзивчиво и коректно отношение. Бих препоръчала адв. Митова.”

– Василия Руменова

“Изключително сме доволни от адв.Тодорова. Много любезен и отзивчив специалист, изчерпателно и ясно обяснение. С удоволствие ще работим заедно при нужда и за напред!”

– Христина

“Много компетентен и знаещ адвокат, който ми даде доста препоръки и насоки по моя казус. Единствената малка забележка е работното време, но успяхме да се разберем за горе-долу удобен и за двамата час.”

– Александър Ефтимов

“Много любезно и подробно бях информирана по моя казус. Изключително съм доволна. Поздрави!”

– Милена Пенкова

“Отлична консултация!”

– Радостин Иванов

“Получих бърза и качествена консултация от адв. Силвия Тодорова.”

– Тодор Чакъров

“Семейството ни е много доволно от обслужването на адвокат Вачев.”

– Никола Николов

“Първоначалната реакция беше експресна, а следващите действия спазени в срок. Обяснява на разбираем за незапознатите с правната терминология език.”

– Зеница Георгиева

“Здравейте, работата на адв. Николина Митова по моя казус е много добра. Много съм доволен от комуникацията ни и активността ѝ по текущите проблеми на казуса.

Поздрави,
Виктор Димитров”

– Виктор Димитров

“Нямам забележки, доволен съм от работата на адв. Митова. Направи необходимите корекции по предварителния договор, посочи потенциално проблемните моменти по предстоящата сделка. Благодаря й за работата до момента.”

– Николай Цонев

“Здравейте! Радвам се, че все пак в България не всичко е извън контрол. Адвокат Петров е старателен млад адвокат, съпричастен и компетентен. За момента по казуса ми няма кой знае какво развитие, но идеята е да продължим да поддържаме връзка с него до изясняване и решаване на проблема. Благодаря и успех!”

– Ирена

“Изключително компетентен, с точните съвети и препоръки. Бързо и качествено обслужване”

– Диана Кирилова

“Доволен съм, бързо и лесно се работи с кантората. За по-малко от 24 часа ме свързаха с точния адвокат, който да ме консултира на достъпна цена.”

– Георги Дюлгеров

“Консултацията която получих от Адвокат Тодорова беше на високо професионално ниво, ефективна и изчерпателна. Получих конкретни отговори на сложни правни въпроси свързани със специфичната сфера на дейност на моята фирма, както и опътване и съвети за важни стъпки които трябва да предприема. Горещо препоръчвам!”

– Пламен Иванов

“Благодаря за компетеното становище!”

– Атанасов

“Коректност, отзивчивост, професионализъм. Изключителна мила, предразполагаща и компетентна по въпроса ,който ме засяга.”

– Мария Тонева

“Внимателна, компетентна, любезна.
Много добро обслужване!
Благодаря!”

– Румен Багалев

“Бърза реакция по казуса и добро качество!”

– Николай Дерменджиев

“Доволна съм от адвокат Елислав Атанасов и нямам никакви забележки към неговата работа. Благодаря!”

– Таня Иванова

“Адвокатката беше много точна в изказа си,напълно разбираем за човек без правни познания.”

– Ваня Стоева

“Доволен съм – бърза и качествена услуга!”

– Денислав Александров, Тиенс ЕООД

“Много доволен съм от работата с адвокат Елислав Атанасов!
Смятам и в бъдеще да комуникирам с него и да ползвам услугите ви.
Поздрави!”

– Йордан Йосифов

“Изключително любезна и много точна. Реагира бързо и ми даде компетентни съвети и решение на моя казус. Благодаря!”

– Ралица Стефанова

“Отлична работа! Благодарим за което!!!”

– Христо Фънев

“Много адекватна и своевременна консултация!”

– Тома Томов

“Бързо, навреме, точно. Предостави ни насоки и съвети за конкретния казус.”

– Сабина Максимова

“Бърза и добра комуникация от страна на адв. Лазаров. Адвокат Лазаров имаше добро разбиране на казуса и даде компетентно мнение по въпросите ми.”

– Христо Герджиков

“Бързо действие, спазени срокове, ясна комуникация.”

– Княжевска гора ООД

“Изключително коректен!”

– Силвия Георгиева

“Много ми хареса, че в резултат на телефонния разговор, адвокатът ни върна имейл с някои допълнителни детайли по въпросите, които разгледахме.”

– Кирил Петров

“Добро отношение, отлично взаимодействие и бързина!”

– Симеон Костадинов

“Бях при нея относно трудово-правна консултация. Много съм доволен от бързината и качеството на работата й.”

– Тодор Тодоров

“Много приветлива и компетентна дама. Добър професионалист. През лятото на 2017г. се консултирах с нея за оспорване на акт от МВР за превишена скорост. Много бързо намери подход и решение за проблема. Препоръчвам!”

– Христина Георгиева

“Здравейте,

Ръководството на МБАЛ “Света Анна-Варна”АД работи с адв. Куцарова вече близо 9 години. През цялото това време тя е била изключителен професионалист, познавайки отлично материята на медицинското право, включително наличната съдебна практика.

В наша полза е осъществявала успешно процесуално представителство по множество дела, голяма част от които прецеденти в тази област.

При нея са налице качества като бързина, отговорност и изключително голям опит в областта на здравеопазването.

В същият период от време, адв.Куцарова изготвя и провежда и големият обем от обществени поръчки, по които лечебното заведение е възложител.

От Ръководството на МБАЛ “Света Анна-Варна”АД”

– МБАЛ “Света Анна-Варна” АД

“Останах много доволен от професионалната работа и бързата реакция във всеки един момент от хода на случая.”

– Иван Дипчиков

“Адвокат Терзиева е изключителен професионалист. Да се работи с нея е истинско удоволствие. Препоръчвам я на всеки, който иска добър адвокат.”

– Мирела Филипова

“Невероятен професионалист, невероятно стойностен човек, работи на цени достъпни за всеки, винаги бих се възползвала от нейните услуги. Надявам се да има повече адвокати като адв. Терзиева.”

– Веселина Стоянова

“Компетентна, умее да комуникира с клиентите по убедителен начин, взема най-точните и правилни решения по казусите, не се отказва.”

– Георги Вуйков

“Адвокат Терзиева се отличава с изключителна отдаденост към клиентите и работата си. Винаги си поставя за цел оптималния за клиента вариант и определено го постига. На мен помогна с уреждането на родителските права върху сина ми, както и върху имотен казус от семеен характер. Продължавам да се консултирам с нея и ще продължавам и за в бъдеще. Изключително съм доволен от работата на адвокат Терзиева и нямам никакви забележки към нея.”

– Александър Собаджиев

“Приветлива, отзивчива, състрадателна и помагаща на хората. Изключителен професионалист,изпълнена с желание за работа и лоялна към своите клиенти.”

– Николина Христева

“Очарована съм от професионализма, човещината и съдействието на адвоката, с който работих. Имах възможността да ползвам услугите във връзка с няколко случая от различно естество – развод и имотна консултация. Тя беше изключително точна, адекватно реагираше, обясняваше ми казусите на разбираем за мен език. И в двата случая ми помогна страшно много.”

– Милена Зънзова

“Търсих адвокат от години, и само той успя да ми помогне и да ме спаси. Много съм му благодарна, винаги ще му ползвам услугите и го препоръчвам на всеки, който се нуждае от юридическа професионална помощ.

I’ve been looking for lawyer for years, and only he could help me and save me in such way. I am thankful to him from the bottom of my heart and I will always use his services. I am recommending him to anyone who is looking for a jurisdictional professional help.”

– Татяна Петрова

“Професионализма, позитивизма и новинарския подход на адв.Калинчев правят съвместната работя удоволствие. Леката забава в комуникацията е породена от високата ангажираност в професионален план, но въпреки това адв. Калинчев спазва поетите ангажименти и договорки в срок.”

– НПО Децата на България развитие и бъдеще

“Когато има разговор, чрез който да въведем адв. Калинчев в тематиката, той винаги в срок и професионално ни е консултирал в работния процес. Изключително интелигентен професионалист с много добро сърце и човещина. Адекватен за новото време и с голямо бъдеще.”

– Илинор ЕООД

“Доволни сме от корекността, качеството и цената на услугата. Комуникациите са без всякакъв проблем.”

– Фондация “Ракитово”

“Добър човек, добър адвокат – рядко срещано явление!”

– Петър Гюдженов

“Изключително коректно професионално отношение, много съм доволна като клиент и винаги,когато ми се налага ще се обръщам към нея.Човек, който приема проблема на клиента като свой и прави всичко възможно за разрешаването му. Препоръчвам я на всички познати и колеги да ползват нейните услуги.”

– Даниела Шопова

“Нямам никакви забележки. Особено ми допадна, че имаше и устна, и писмена комуникация, както и че адвокатът ми обясни всичко на разбираем език и ми даде препоръка конкретно за моя случай.”

– Зорница Базлянкова

“Перфектно!”

– Иван Александров

“Доволен съм от изготвения договор за аренда, както и от комуникацията с арендаторите и мен самия.”

– Георги Драганджиков

“През август 2016 г. се свързах с адвокат Димов относно трудово-правен казус. Проблемите ми бяха свързани с работодателски произвол и погазване на трудовите ми права. Адвокат Димов се запозна със спецификите на моя случай и благодарение на него разрешихме случая в края на същата година, без да се стига до съд. Останах доволна и със сигурност пак бих ползвала услугите му.”

– Венцислава Болова

“The strong qualities are honesty and trustworthy.
Very good attention to detail.
Gets everything done in good-time.
English excellent.
Would highly recommend.”

– Carole Ann Palmer

“Изключително отговерен адвокат!”

– Печатница Дъга ООД

“Води ми дело за средна телесна повреда след катастрофа и крайното обезщетение без над три пъти, каквото ми обещаваха другите адвокати. До ден днешен след като делото приключи ми предлага помощ при посещение на лекари и обществени места в следствие на трудното ми самостоятелно придвижване.”

– Стефан Николов

“Всичко е перфектно! Всичко бе на много високо професионално ниво!”

– Мая Давидова

“Спазване на срокове, никакво мотаене както и много добра комуникация! Човек,който си върши работата с удоволствие! Със сигурност бих се обърнал към него отново!”

– Вен ПиеС Комерс ЕООД

“Много благодаря за коректната и адекватна помощ, която ми беше оказана при разрешаването на проблема, за който се обърнах към Вас!”

– Мария Георгиева

“Изключително професионално и адекватно отношение на адвокатката към поставения от мен проблем!”

– Катерина Георгиева

“Винаги е на разположение, дори и в извън работно време, отзивчива и пряма.”

– Стоян Костадинов

“Изключително ерудиран адвокат, с отлични познания и дълъг професионален опит в областта на наказателното право и наказателния процес, толерантна, коректна, делова, организирана. Умее да работи с граждани и в екип, умее да се справя с нестандартни ситуации, креативен адвокат, с решителност води делата си”

– Диляна Стефанова

“Изключителен професионалист.”

– Люба Розанис

“Благодаря на адв. Атанасов за професионалната и бърза работа, както и за човечното отношение и ангажираността към заданията дори след тяхното приключване. Бях изненадан, че работата с адвокат може да бъде приятна.”

– Иво Кунов

“Много съм доволен от адвокат Борисова и от отношението й към клиента и неговия проблем. Това, което за мен беше от изключително значение е, че винаги ме държеше информиран за това, което се случва с делото, какво предстои да бъде направено, както и какви са шансовете за спечелването му.”

– Георги Георгиев

“Юридическото лице “Херпетолоджика” ЕООД, от самото си създаване, се възползва от услугите на адвокат Иванка Атанасова – компетентен подход, висок професионализъм, бърза и адекватна реакция.”

– Херпетолоджика ЕООД

“Обяснява подробно на своите клиенти какви са вариантите за решаване на дадения казус,откликва бързо и компетентно на всеки един въпрос. Винаги спазва уговорените дати и срокове.Цените са съобразени спрямо сложността на казуса.Доволна съм като цяло от неговата работа и го препоръчвам горещо на приятели и познати.”

– Боряна Цветанова

“Много съм доволна от работата на г-жа Димитрова! Благодарение на големите и актуални юридически познания, намери най-оптималното решение в един изключително сложен и деликатен казус. Проявата на човечност и професионализъм я отличава от много други колеги.”

– Светла Тодорова

“We travelled to Bulgaria three times and Polina was there for us each time. She is a person of high integrity. She kept us informed of the process, she was always on time and provided valuable advice”

– Herb Wybenga

“С най-голямо удоволствие бих искала да препоръчам правните услуги на адв. Цветелина Фердинандова, която познавам професионално и лично от много години! Тя притежава изключителна почтеност и страст към работата и клиентите си, както и задълбочено познание в правната сфера. В съвременния свят, Добрият и Навременен съвет е неоценима полза, защото може да спести многогодишни съдебни прения и непоправими загуби. Компетентността на Цветелина не веднъж ме спасявала от допускането на грешки. Цветелина е експерт с усет към онези дребни детайли, които правят разликата между успеха и провала. Бих искала да и благодаря, да и пожелая всичко най-хубаво и да ви дам най-искрените си препоръки за нея.”

– Петя Арангелова

“Впечатленията ни от адв. Цветелина Николова Тодорова са ,че е много добър професионалист.Получаваме винаги обективна и компетентна консултация.Реагира бързо на възложените й ангажименти.”

– ПАЛЕТ СЪРВИС ООД

“Много добър юрист и изключително коректна. Препоръчвам!”

– арх. Радослав Борисов

“Доверявам се на Адв. Силвия Тодорова, както по отношение на лични дела, така и в разнообразните служебни казуси, пред които ежедневно се изправяме в дейността си.

Адв. Тодорова е и мой семеен адвокат и вече няколко години ползваме услугите и.
Основни приоритети при избор и работа с нея, за мен бяха: бързина, отдаденост, както и консултиране в интерес на бързо разрешаване на казусите с максимална резултатност за нас като страна. В работата си адв. Тодорова е изключително прецизна, приема всеки казус лично и обстойно анализира всички варианти за изход. Подходът и се отличава с изключителна изобретателност в намирането на възможности за решение. Адв. Тодорова, освен високо ниво на компетентност и професионализъм, притежава също така високо ниво на нравственост, култура на общуване и професионална етика.

С уважение : Румяна Димитрова, съдружник в “Intent ER” Ltd.”

– Румяна Димитрова -“Intent ER” Ltd.

“Професионално компетентна. Изключително коректна и изпълнителна. Човек на когото можеш да се довериш и разчиташ – затова според мен имаме нужда от адвокат, а това е Силвия Тодорова.”

– Петър Лисицов

“Нямам забележки към работата на адвоката.”

– Мартин Игов

“Много професионално отношение в сферата на трудовото право.
Доволна съм от бързите и професиални отговори и консултация на адвоката.
Нямам забележки.”

– Мирослава Кунева

“Адвокатът е точен и прецизен в работата си. Обмисля проблемите и взима адекватни и точни решения. Във всеки един момент, независимо от трудовата и заетост, отговаря на въпроси и питания.”

– Ивана Русева

“Изключително съм удовлетворен от съвместната ни работа с адв. Бачева.”

– Пламен Йончев

“Работил съм с Георги по няколко дела от различен характер и съм изключително доволен от него. Подхожда индивидуално за всеки случай, подготвя се подобаващо, не прави компромиси и защитава подобаващо клиентите си. Препоръчвам услугите му без никакво колебание.”

– Иван Манчев

“Алгара А ЕООД има дългосрочни взаимоотношения с адвокат Фердинандова.
Изключителна комуникация и способност за вникване в проблема. Богатият опит и професионална квалификация извън юридическата сфера помага за задълбоченият анализ на проблемите и решаването им по най- добрия начин.”

– Алгара А ЕООД

“Отзивчива, внимателна, честна. Винаги уведомява клиентите за евентуалните проблеми или пречки, които могат да възникнат при решаване на казус. Обосновава съветите си.”

– Монакон ЕООД

“Има изключително коректен и професионален подход към разрешаване на проблема. Внимателна, отговорна и прецизна при подготовка на документите и водене на преговори. Добър консултант и винаги довежда до край поетите ангажименти.”

– Файн Проперти ЕООД

“Впечатлени сме от коректността, компетентността, бързите реакции и умения за оценка на потенциалния риск, които той прояви по време на нашата съвместна работа. Освен като професионалист, той се отличава и като човек с високи лични качества и което е най-важно за нас – човек, на когото можеш да разчиташ, човек, който е способен да се отдаде на работата си и да приеме чуждата кауза за своя.”

– Иванка Мартинова, прокурист на “Анатолия консулт” ЕООД

“Най-добрият адвокат в България! Наложи ми се да ми регистрира дружество. Работа беше свършена за по-малко от час, почти за без пари. Компетентна е по различни сложни юридически казуси в различни законодателни сфери.
Препоръчвам адв. Иванова. на всички познати!”

– Уеб Скай ЕООД

“Високо квалифицирана е, дава от себе си най-доброто, съдейства максимално. Действа бързо и проявява коректно и отговорно отношение към възложената задача.”

– Стоби ДД ЕООД

“Добър професионалист. Разяснява същитана на проблема на клиента на достъпен език и разяснява реалните възможности за изхода на делото.”

– Димитър Караиванов

“Като управител на търговското дружество използвах услугите на адв. Фердинандова след данъчна ревизия. Обемът от информация бе голям, но тя съумя да структурира и изрази всички наши оплаквания във връзка с работата на органите на НАП. Работи усърдно, даваше разяснения, беше и е на разположение. В момента консултира началото и подготовката на документи и договори за новата ни бизнес идея.”

– Темпус Тайм ЕООД

“Работата с адв. Димов е на изключително професионално ниво. Адвокат Димов ни представлява по гражданско дело за неизплатено парично задължение и се справи блестящо!

Бихме го препоръчали!”

– Братя Георгиеви ЕООД

“Ползвах професионалните услуги на адв. Деница Петкова във връзка с образувана проверка от НАП на мен като физическо лице, по- късно в рамките на ревизионното производство и в производството по обжалване на ревизионния акт пред по-горна инстанция, където той беше изцяло отменен. Отново бих се обърнала към нея, ако ми се наложи.”

– Силвия Жекова

“Г-жа Митова се справи отлично с работата си.Това което най-много ми допадна е нейната комуникативност, вниманието и към детайлите, професионалния и подход към проблемите и създаващото доверие и сигурност отношение към клиента.”

– Десислава Цонева

“Нина е изключително внимателен и отговорен професионалист. Работихме заедно и успешно приключихме няколко случая с Топлофикация и Софийска вода, свързани с уреждането на стари задължения. На всеки етап от задачата Нина ми даваше подробна обратна връзка и информация за следващите стъпки, а това само по себе си осигурява спокойна и комфортна среда на професионално общуване.”

– Богдана Златева

“Впечатлени сме от изключителна съпричастност и професионализъм в защитаването интересите на фирмата ни. Препоръките ни са да запази търпението си и положителната си нагласа към професионалните предизвикателства. Благодарим за успешния развой на казусите създадени във фирмата.”

– БОУТ сървис ЕООД

“Препоръчам услугите на адвокат Иванка Атанасова – много добър адвокат, който помогна за решаването на мои лични и фирмени правни проблеми. Бих се обърнал отново към нея! Направи ми впечатление професионалното й отношение, коректност, бързина и лесната комуникация с нея!”

– Никола Богданов

“Адв. Димов пое случая ми във връзка с нарушените ми права като човек с увреждане като реагира бързо и компетентно.

Извърши всички необходими правни действия във връзка с решаването му като включително сезира и омбудсмана на Републиката.

Случаят ми беше решен за което му изказвам най искрени благодарности !”

– Тошко Станев

“Невероятно бърза и адекватна реакция, отзивчивост и познания, свързани с проблема. Предложения за действия, които реално са съотнесени към моя казус и които да доведат до успешен изход на предстоящия съдебен спор.”

– Росен Костов

“От опита ми през годините от работа с адвокати мога да отбележа, че професионалиста, към който бих се обърнал отново и отново е Адв. Деница Петкова. Чувствах, че се поставя на мое място повече от всеки друг. Приема проблемите на клиента си лично. Професионализмът й е неоспорим и не мога да се сетя какво може да подобри в работата си. За мен тя е завършен адвокат.”

– Георги Милев

“Работата ни с адв. Тодорова е изключително удовлетворяваща. Тя ни оказваше нужното съдействие на всеки един етап от регистрацията на фирмата и продължава и до днешна дата да ни предоставя правна помощ когато имаме нужда от нея. Винаги получаваме бързи и адекватни отговори на въпросите си, а когато се налага да се занимаваме с институции, тя поема нещата и движи процесите от начало до край в максимално кратки срокове.

Бихме я препоръчали на всеки, който има нужда от професионалист в правната сфера.”

– Мистория ООД

“Изключително бърза,коректна,компетентна и комуникативна , е адв. Борисова! Нямам абсолютно никакви забележки! Препоръчвам я на всички познати и приятели,които са доволни от нейната безупречност и стил на работа. Малко звездички сте ни дали за гласуване-само пет 🙁 , а тя заслужава много повече!”

– Любомира Самоковска

“Бърза и коректна адвокатка. Удивен съм от професионализма и!
По неприятно за мен дело срещу една Община ме защити по най-професионалния начин. Обжалвахме пред 3 инстанции и винаги печелихме. Ползвал съм услугите и не само като юридическо лице и не бях очаквал, че е възможно да срещна толкова лоялен адвокат. За мен винаги ще бъде най-компетентната адвокатка по всички юридически въпроси.”

– Сити Проджект ЕООД

“Бърза комуникация, коректно отношение без излишно разтакаване.

Препоръчвам го сърдечно.”

– Антон Настев

“Полина Стаменова се отличава с висок професионализъм и коректност!”

– Евгений Тодоров, управител на счетоводна кантора „ЕВДИТО” ЕООД

“Прекрасен професионалист, незабавно се отзовава за помощ и подкрепа към клиентите. Отзивчива и достъпна с богат опит и желание за развитие към адвокатска професия.”

– Станимир Станчев

“Впечатлени сме от усърдието и бързината с която реагира, относно нашия проблем. Беше компетентна и изцяло запозната с казуса и неговото решение. Доволни сме от цялата услуга която ни предложи и отново ще се възползваме от нейните умения в бъдеще!”

– БИ КАРГО ЕООД

“Особено впечатление ми прави способността на адв. Стаменов да навлиза бързо в проблематиката на специфични ситуации, възможността й успешно да се адаптира и участва (при необходимост) в екип за представяне и защита на клиентския интерес”

– Мариана Яниш, Междудисциплинарни изследвания на пола – Международен и глобален маркетинг – Медии и Цифрова комуникация

“Работи бързо, качествено и нахъсано!”

– Лора Бъчварова