Добър адвокат в София?

Ако ти е необходим добър адвокат от София, ние можем да съдействаме чрез нашата мрежа от адвокати. Без значение е дали имаш личен или бизнес казус. Работим с адвокати от София, които покриват всички области на правото – правни консултации, съставяне и преглед на договор, съдействие пред съд, семейно, търговско, гражданско, административно и наказателно право.

Можеш да изпратиш своето запитване за адвокат от София на тази страница.

Различни възможности за работа с адвокат

Предлагаме различни варианти за работа съобразно с твоята заетост и предпочитания:

  1. Срещи на място в наш офис в град София;
  2. Телефонна консултация, когато казусът позволява това;
  3. Изцяло онлайн по имейл или друг, избран от теб способ.

Без значение от избрания способ ще получиш изключително високо ниво на професионализъм и конфиденциалност.

Избор на подходящ адвокат

Всеки казус, който отправиш към нас, ще бъде незабавно прегледан от член на нашия екип – казус мениджър. Казус мениджърът ще избере най-добрият възможен адвокат в София и ще съдейства за твоята връзка с него от момента на подаване на запитване от твоя страна до окончателното приключване на работата по казуса.

Оценка и подбор на адвокатите

Всеки адвокат в София, част от мрежата на kantorata.net, е специалист в своята област с висока оценка от нашите клиенти. Ние искаме обратна връзка от всички наши клиенти за работата на адвокатите и се стремим да подобряваме непрекъснато услугите си.

На база на предоставените оценки и нашите вътрешни процедури за контрол на качеството на работа, периодично извършваме подбор на адвокатите в София, с които работим.

Прозрачно ценообрзуване

Работим с прозрачни цени. Всеки адвокат се старае да даде стойност на хонорар и всички останали разноски още преди започването на работата по даден казус. Стараем се да използваме фиксирани цени за услуги, а не да формираме адвокатски хонорар за работа на час.

Във всеки един момент от работата по даден казус можеш да поискаш от своя казус мениджър или адвокат обяснение за това как е формирана цената за правни услуги и какво е основанието за изплащане на дължими разноски.

Оригинална публикация: pravatami.bg